Tofu s Garam Masálá

Suroviny:
250g údeného tofu (napr. Sojaprodukt)
1 veľká cibuľa
100g čínskej kapusty
za hrsť hrozienok
za hrsť nesolených arašidov
2 polievkové lyžice sójovej omáčky
soľ
olej
2 čajové lyžičky korenia Garam masálá "Sanny tea" (zmes korení: koriander, čierne korenie, rascovec rínsky - cumin, klinček, muškátový kvet, škorica, citrónová kôra, kardamón)

Postup:
Na oleji vo woku osmažíme nahrubo nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú kapustu. Chvíľu osmažíme a posypeme korením Garam masálá. Premiešame a pridáme na rezance nakrájané údené tofu. Za stáleho miešania pražíme cca 5 minút, ďalej pridáme hrozienka a arašidy a po chvíľke praženia zalejeme sójovou omáčkou. Podľa chuti dosolíme, kto má rád pikantnejšie na začiatku varenia môže vhodiť do oleja nasekanú chilli papričku. Podávame s ryžou alebo cestovinami.


Žiadne komentáre: