Suroviny:
Cesto:
250g hladkej múky
4 polievkové lyžice olivového oleja
180ml vody
1 kávová lyžička instantného droždia
1/2 kávovej lyžičky soli
Ostatné:
kečup
1 balenie mrazenej zeleninovej zmesi (použil som TRIO)
160g údeného Tavenýru (mäkký sójový syr od Sojaproduktu)
1 balíček olív
korenie na pizzu
olej na potretie cesta
Postup:
Najskôr vypracujeme cesto, ktoré necháme 2 hodiny kysnúť; v polovici kysnutia ho znovu prepracujeme. Vykysnuté rozvaľkáme na tenký plát, vložíme do vymasteného pekáča. Okraje zahneme dovnútra. Cesto potrieme olivovým olejom, potrieme kečupom a poukladáme ostatné suroviny (zeleninu predvaríme cca 6 minút). Na vrch nasypeme korenie a nastrúhaný Tavenýr. Pečieme do zhnednutia.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára