Suroviny:
500g hladkej múky
250ml vody
50g čerstvého droždia
2 vajcia do cesta
1 vajce na potretie
250g palmarínu
250g údeného tofu
soľ
1 kávová lyžička sušeného cesnaku
Postup:
Z múky, droždia, vody, vajec a troška soli vypracujeme cesto, ktoré necháme hodinu vykysnúť na teplom mieste. Tofu na jemno nastrúhame, zmiešame s palmarínom, cesnakom a dosolíme. Vykysnuté cesto rozvaľkáme na vrch rozotrieme plnku z tofu a palmarínu. 3x preložíme a valčekom vyvaľkáme. Povykrajujeme pagáčiky, poukladáme na plech a necháme ešte hodinu kysnúť. Na záver potrieme rozšľahaným vajíčkom a upečieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára