Suroviny.
1/2 kg kuracích rezňov
1 veľká cibuľa
3 strúčiky cesnaku
2 kávové lyžičky majoránu
1/2 kávovej lyžičky čierneho korenia
2 kávové lyžičky dobroty (vegeta bez glutamánu)
2 polievkové lyžice panenského olivového oleja
1 polievková lyžica prísady do polievok Kuchárek
1 polievková lyžica sójovej omáčky
olej
Postup:
Rezne nakrájame na rezance, pridáme nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, olivový olej a ostatné koreniny. Dobre premiešame a necháme v chladničke postáť dve hodiny. Neskôr opečieme v panvici na malom množstve oleja, podlejeme vodou a 20 minút podusíme.
Hotové podávame s pečenými zemiakmi a domácou tofu tatárkou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára